Monitoimityökalu DIN

Monitoimityökalu DIN

Kuvaus

Monitoimityökalu DIN. Erittäin kätevä monitoimityökalu ovien ja lukkojen operointiin. Yksinkertaisessa monitoimityökalussa on seitsemän (7) erilaista työkalua.

  • Kuusiokulma-työkalu nro. 3, joka soveltuu esim. painikkeen kurkun kiristys- ja keskitysruuviin
  • Painiketyökalu, jolla saa auki painikeettoman lukkorungon jossa on neliskulmainen karamekanismi. Toimii portaattomasti mekanismeissa joissa painikekaran koko on 7-10 mm. Toisin sanoen Suomessa yleisesti käytetyt ovien ja ikkunoiden painikkeet käyttävät karaa jonka koko on 7×7 mm tai 8×8 mm, niin tällä työkalulla operoit niitä vaivattomasti.
  • Europrofiilisen lukkorungon avainpesän mekanismin operointityökalu. Silloin kun avainpesä ei ole paikallaan, voidaan tällä työkalulla avata ja lukita lukkorunko.
  • Europrofiilisen DIN lukkosylinterin mittatyökalu. Työkalulla voidaan mitat minkä kokoinen DIN lukkosylinteri olisi sopivin käytettäväksi ovessa. Työkalu asetetaan avainpesän tilalle ja katsotaan lukema työkalun kyljestä, joka kertoo lukkosylinterin sopivan pituuden joko oven, tai käytetyn helan pintaan.
  • Palolaitoksen, vesipostin, venttiilin tms. neliskanttisella päällä varustetun ”avainpesän” / lukon, ruuvin tms. avain nro. 6. Sisämitta 6×6 mm ja ulkohalkaisija n. 11,00 mm.
  • Palolaitoksen, vesipostin, venttiilin tms. neliskanttisella päällä varustetun ”avainpesän” / lukon, ruuvin tms. avain nro. 7. Sisämitta 7×7 mm ja ulkohalkaisija n. 11,50 mm.
  • Palolaitoksen, vesipostin, venttiilin tms. neliskanttisella päällä varustetun ”avainpesän” / lukon, ruuvin tms. avain nro. 8. Sisämitta 8×8 mm ja ulkohalkaisija n. 14,50 mm.

Lisätiedot

Materiaali

Teräsvalu

Työkalu 1

Kuusiokulma-avain nro. 3

Työkalu 2

Painiketyökalu

Työkalu 3

DIN avainpesätyökalu

Työkalu 4

DIN sylinterimittari

Työkalu 5

Neliöavain nro. 6

Työkalu 6

Neliöavain nro. 7

Työkalu 7

Neliöavain nro. 8