Hinnankorotukset 7/2020

20.7.2021

Hyvä Multihelan Asiakas

Pitkittynyt koronaviruspandemia ja Aasiasta alkanut globaali pula tyhjistä konteista on aiheuttavat haasteita rahti- ja materiaalimarkkinoilla, sekä epävarmuutta tuotantojen aikatauluissa.

Koronaviruspandemian aikana eri metallien markkinahinnat ovat nousset osittain ennen näkemättömälle tasolle. Muuan muassa teräksen hinta on kaksinkertaistunut syksystä 2020 ja messingissä käytettävän kuparin hinta on noussut noin + 50 % vuoden aikana.

Aasian konttirahtien hinnat ovat myös tasolla, jota ei aikaisemmin olla nähty. Tyhjien konttien jonotusajat ovat noin 2-4 viikkoa ja hinnat ovat nousseet koronapandemian aikana 4-5 kertaisiksi.

Olemme seuranneet globaalin tilanteen kehittymistä koko 2021 vuoden. Merkittäviä muutoksia edellä mainittuihin hintatasoihin ei ole tullut, joten joudumme palveluntarjoajiemme, sekä tavarantoimittajiemme vanavedessä tarkistamaan tuotteidemme hintoja välittömästi.

Uudet hinnat astuvat voimaan 20.7.2021. Lisätietoja hintavaikutuksista saat Multihelan myyjältäsi. Päivitetyt hinnastot julkaistaan sysksyllä 2021.

Kiitos ymmärryksestänne ja pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.